L'Ajuntament de Berga i l'Anònima impulsen tardes de joc per fomentar la convivència la cohesió

La primera Tarda de Jocs serà aquest dissabte 19 de novembre

Redacció
18 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:41h
Tarda de jocs
Tarda de jocs | Josep Maria Costa
L'Ajuntament de Berga i l'associació l'Anònima, amb la col·laboració de Jugajoc, portaran a terme, aquest dissabte 19 de novembre i durant els propers mesos, el que han volgut batejar com les Tardes de Joc. Es tractarà de dissabtes a la tarda, en què durant dues hores s'acostaran diversos tipus de jocs a grans i petits, amb l'objectiu de fomentar la convivència i la cohesió entre les persones i els col·lectius. 

Així ho ha explicat a NacióBerguedà la regidora de Cultura, Mònica Garcia, que ha remarcat que aquesta idea va néixer arran de l'èxit de la Fira del Joc de Berga, i de la voluntat de continuar amb aquesta dinàmica que, per altra banda, ajuda a fomentar valors i és enriquidora socialment. Aquestes trobades, que s'aniran fent cada mes, es realitzaran en diferents espais oberts i tancats. La primera, per exemple, serà al Casal de la Gent Gran de Berga a les 17.30 hores, però a mesura que vagi arribant el bon temps, passaran a l'àmbit del carrer. 

Els jocs que es posaran a disposició seran per a totes les edats i destinats a qualsevol tipus de públic. Per això, la voluntat és no només acotar-los als infants, sinó a tothom qui vulgui passar una divertida tarda de dissabte.