S'organitza dissabte la primera Assemblea d'AMPAs de la Catalunya Central

Durant la jornada es debatran diversos temes relacionats amb l'educació i s'escolliran els membres de la junta de la Fapac de la Catalunya Central

Redacció
10 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:54h
Aquest dissabte 12 de novembre, l'Escola Catalunya de Navarcles serà l'escenari de l'Assemblea Territorial de la Catalunya Central, organitzada per la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (Fapac), amb l'objectiu de constituir una junta territorial i de definir conjuntament les línies de treball per al curs 106-2017. La d'aquest dissabte serà la primera reunió que duran a terme les diverses AMPAs de la Catalunya Central, és per això que el comitè organitzador anima a totes les Associacions de Mares i Pares de les diverses escoles federades a la Fapac a participar-hi.

L'assemblea començarà a les deu del matí i, primer de tot, es durà a terme un debat que tocarà temes com el model d'escola rural, posant com a exemple l'Escola Vall de Néspola de Mura; l'externalització dels serveis que ofereixen les AMPAs (menjador, extraescolars...), i com gestionar la manca de places i de participació a les associacions en la secundària.

A les dotze del migdia es procedirà a parlar d'aquest curs que es va encetar el mes de setembre, per traçar línies conjuntes d'actuació, i s'escolliran els membres de la junta i el president de la Fapac de la Catalunya Central.

Durant la jornada, que preveu acabar-se a les dues del migdia, hi haurà un servei de monitoratge gratuït per a la mainada.

Totes les AMPAs que vulguin participar en la reunió poden inscriure-s'hi fent clic aquí.
Arxivat a