Els anarquistes presenten al·legacions contra la tramitació de multa pel canvi de noms de carrers

Montse Venturós avisa que el procés s'està instruint per part de la Policia Local

03 de novembre del 2016
Actualitzat a les 22:41h
Inauguració del carrer Marcel·lí Massana a Berga.
Inauguració del carrer Marcel·lí Massana a Berga. | Aida Morales.
Els anarquistes de l'Ateneu Terra i Llibertat, que el passat 21 de maig van col·locar una placa amb el nom del carrer Marcel·lí Massana, per substituir el de mossèn Huch, han presentat al·legacions, davant del procediments sancionador que ha iniciat la Policia Local, segons l'article 40.1 de l'Ordenança de Cinvivència i Via Pública de Berga, per una falta greu contra el mobiliari. 

Així ho ha anunciat l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, al Ple municipal, després que el regidor convergent Ramon Minoves hagi preguntat, en l'apartat de precs i preguntes, com està aquest expedient. Sobre això, Venturós ha tornat a recordar que, de moment, s'està a l'espera de la conclusió de l'organ instructor, que és la Policia Local, i que no serà fins que aquest es resolgui i arribi una proposta a alcaldia, quan aquesta valorarà si sanciona o no els fets. 

En aquest cas, es podria imposar una sanció de 750,01 euros, que podria arribar fins a 1.500 per la falta greu de modificar la via pública o el seu mobiliari sense permís exprés o encàrrec de l'administració. Els fets que s'estan instruint van tenir lloc el passat 21 de maig a les 13.30 hores al carrer Mossèn Huch 4 de Berga, quan una persona va penjar la placa del carrer Marcel·lí Massana amb silicona de formigó, a uns 10 centímetres per sobre de l'existent, amb un mocador vermell i negre tapant el rètol del carrer Mossèn Huch. 

 

Notificació de l'expedient sancionador de la Policia Local pel canvi de nom del carrer mossèn Huch per Marcel·lí Massana

Arxivat a