El Konvent fa el salt a Barcelona durant tres dies

L'Associació Cultural es trasllada en essència, i ensenya una petita part del seu esperit

Redacció
03 de novembre del 2016
Actualitzat a les 23:09h

Konvent de Cal Rosal Foto: Konvent


L'Associació Cultural Konvent fusionarà les seves arts amb les de l'Antic Teatre de Barcelona des d'aquest dijous i durant tres dies. Serà com a convidat en aquest espai barceloní, on s'ha traslladat la temàtica expositiva que durant les últimes setmanes s'està portant a terme sobre art, activisme i terrorisme. Segons han explicat, però, Konvent no portarà a Barcelona cap exposició en concret, sinó que hi serà en essència, és a dir, en ànima i sentiment: "Ja que no podem desmuntar l’edifici, ni tenim intenció, perquè som defensors del territori i de la diversitat berguedana, hem convidat a tots els artistes, que siguin ells qui ens mostrin la seva cara, discurs, teories i colors". 

A Barcelona, la capital "més desestructurada del país a nivell artístic", segons han precisat, es defensarà el territori i les comarques de l'interior amb propostes crítiques i de fons. Konvent traurà pit, deixant veure, olorar i tastar una part del seu encant, i sense abandonar el seu esperit crític i transgresor, que fa que l'art s'allunyi d'allò més convencional o estètic. 

L'aterratge de Konvent a l'Antic Teatre s'ha fet de la mà de KonventCuina, un projecte polèmic, estimat i odiat al Berguedà, que defensa la proximitat, l'experimentació i l'amor per la terra. Bona part dels seus productes estan elaborats amb les herbes del jardí del Konvent, productes berguedans, i altres plens de cor i ànima. A continuació, una dosi de Techno claké trencarà estereotips i crearà tendència. Durant els propers dies, però, també es podrà gaudir de la poesia estripada del Festival Poesia Escènica, que porten a terme Martí Sales, Núria Martínez, Víctor López, Gerard Vilardaga, Josep Grifoll, Montse Grifoll i Carlos Carbajo, i de la sessió musical No Parfum de Martí B. i Samuel M., així com D. Humo.
Arxivat a