28 establiments turístics del Berguedà s'acrediten com a Punt d'Informació

L'objectiu és incrementar la qualitat, satisfacció i atenció al client dels visitants

Redacció
24 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:58h
Entrega de diplomes de Punt d'Informació Turística del Berguedà.
Entrega de diplomes de Punt d'Informació Turística del Berguedà. | ADBerguedà.
Un total de 28 establiments turístics del Berguedà s'han acreditat aquest dilluns com a Punts d'Informació Turística. Ho han fet en la segona edició del programa de PIT que porta a terme el Servei de Turisme i Comerç de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb la voluntat d'incrementar la qualitat, satisfacció i atenció al client dels visitants. 

Entre els nous establiments hi ha comerços, allotjaments, recursos turístics, biblioteques, centres cívics o oficines municipals de turisme. Punts de referència per a turistes o visitants que, des del seu camp, poden realitzar una funció destacada d'informació o recomanació de les activitats a fer. 

Per rebre el distintiu, els establiments han hagut de realitzar quatre sessions formatives sobre atenció al públic, tècniques d'orientació i perfils de visitants, descoberta del territori i oferta turística. A més, els participants han conegut diversos punts turístics del Berguedà i han realitzat un viatge de familiarització per conèixer les millores en la ruta del Tramvia de Sang i el Castell de Berga.

L'acte d'entrega de certificats s'ha fet a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou, on s'ha fet una valoració del programa i el professor de Branding i Màrqueting d'ESADE Toni Puig ha ofert una classe sobre posicionament del Berguedà entre les comarques turístiques des d'un esforç comú i creatiu. 

Els establiments que han rebut el distintiu són Logos Berguedà de l'Ametlla de Merola (Puig-reig); la Masia Rural Molí del Casó, de Bagà; el Refugi de Rebost, de Bagà; el Parc Natural Cadí-Moixeró, de Bagà; Petrea Patrimoni, de Bagà; l'Oficina de Turisme de Bagà; el Bibliobús Pedraforca, de Berga; la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, de Berga; Rasos de Peguera S.A., de Berga; l'Oficina de Turisme del Berguedà; Comestibles i Bar Portell, de Borredà; Dinamització del Patrimoni, de Cercs; el Museu de les Mines de Cercs; el Restaurant Els Roures, d'Espinalbet (Castellar del Riu); la Biblioteca de Gironella; Rústic Vilella, de Gisclareny; el Refugi Vents del Cadí, de Gisclareny; el Càmping Cadí Vacances, de Gósol; Taxi Trail, de Guardiola de Berguedà; l'Oficina de Turisme de Guardiola; Cal Guardiola S.L, de Guardiola de Berguedà; el Restaurant La Nau, del Guixaró (Casserres); Indòmit, d'Olvan; la Biblioteca de Puig-reig; l'hotel Ca l'Andreu, de Saldes; el càmping Repòs del Pedraforca, de Saldes; l'Hotel Rural Ca l'Agustinet, de Vallcebre, i el Cercle d'Aventura, de Vallcebre. 
 

Jornada de formació turística Foto: ADBerguedà.