Laura Vilagrà: «Berga i el Berguedà han estat molt a l'alçada amb els crits d'independència»

La delegada del Govern a la Catalunya Central considera que el president Carles Puigdemont s'endurà l'escalf berguedà "al cor"

Redacció
03 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:06h
La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagra, ha viscut amb emoció l'entrada al balcó de l'Ajuntament de Berga aquest dissabte durant la Patum de Lluïment extraordinària pel Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt. Segons ha dit, els crits d'indepedència han estat "emocionants" i, en aquest sentit, assegura que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ho ha viscut així. 

"Segurament el president s'ha emocionat en sentir els crits d'independència", ha dit. En aquest sentit, ha afirmat que, amb tota probabilitat, "se'ls endurà al cor". L'himne dels Segadors desperta, a l'inici de cada Patum, una forta emoció a la plaça de Sant Pere. En aquest cas, però, la presència de Puigdemont els ha encoratjat encara més, i diverses persones l'han aplaudit quan ha comparegut des del balcó. A l'Ajuntament de Berga, totes les autoritats s'han alçat i, els membres de l'equip de govern, han aixecat el puny: "Com sempre, Berga i el Berguedà han estat molt a l'alçada amb els crits d'independència".
Arxivat a