Una exposició amb fotografies inèdites plasmarà la història de la Coronació des de 1916

Es tracta de 17 metres plens de fotografies i vuit vitrines

Redacció
29 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:27h
La història de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt i les vivències dels diversos aniversaris fins aquest 2016, és el que intentarà explicar l'exposició fotogràfica "Una història gràfica de les celebracions", que es podrà veure del 31 d'agost al 16 de setembre de les 10.00 a les 13.30 hores i de les 15.00 a les 20.00 hores al Casal de la Gent Gran de Berga. Es tracta d'una obra produïda per l'Arxiu Comarcal del Berguedà, que vol ser un itinerari fotogràfic dels diversos actes que, des de fa 100 anys, s'han anat realitzant en honor de la Mare de Déu. 

En aquesta, segons ha informat el Consell Comarcal del Berguedà, hi haurà fotografies inèdites, algunes mai vistes pels ciutadans, amb les respectives explicacions corresponents. Una mostra de 17 metres i vuit vitrines, que serà presentada per mossèn Climent Forner el mateix dia 31 a les 18.00 hores. 

El criteri que s'ha seguit per triar les fotografies és el de buscar els moments més significatius de cada celebració, que sovint han seguit patrons molt similars. A més, també s'hi inclouen cartells, documents i programes relacionats amb els actes i les celebracions.
 
Arxivat a