Un home de 33 anys detingut per l'homicidi de la seva cosina a Gironella

La víctima ha estat trobada a casa seva amb ferides d'arma blanca | L'agressor ha reconegut els fets davant dels Mossos d'Esquadra

21 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:09h
Edifici on s'ha produït l'homicidi
Edifici on s'ha produït l'homicidi | Pere Gendrau.
La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra ha detingut aquest dimarts al migdia a Berga un home de 33 anys, nacionalitat espanyola i veí de Gironella com a presumpte autor de la mort de la seva cosina, una dona també veïna de Gironella. 

Pels volts de les 12.10 hores, els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Berga han rebut un avís on s'informava d'una mort. Ràpidament, segons han relatat, s'han traslladat al lloc dels fets, on han constatat que hi havia una dona ja morta, ferida amb arma blanca. L'homicidi, segons ha pogut saber NacióBerguedà, s'ha produït a la Carretera de Casserres número 24, al pis 4t, 3a. La dona vivia sola i tenia una filla de quatre anys.

L'home s'ha adreçat acte seguit a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Berga, on ha reconegut ser l'autor de la mort de la dona. Actualment, la policia catalana està investigant quines haurien estat les causes de l'agressió, i l'home ha estat detingut. Està previst que aquest passi a disposició judicial en els propers dies.
 

Edifici on s'ha produït l'homicidi Foto: Pere Gendrau.

Arxivat a