El Festival Turbina vol començar a rodar al Berguedà

El Museu de la Colònia Vidal i Konvent organitzen un nou festival cultural el 16 i 17 de juliol

Redacció
16 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:23h
La Colònia Vidal, també coneguda com a Cal Vidal, serà el paratge al terme municipal de Puig-reig que acollirà un nou festival de creació i difusió de les arts escèniques de la comarcal del Berguedà. Serà el Festival Turbina, un esdeveniment de creació artística amb la utilització d'espais culturals no convencionals, que posarà en valor els elements típics de la colònia, així com el territori i patrimoni industrial. 

En aquest, la música, el teatre, les exposicions, la gastronomia, work in progres i performances s'aniran succeint, de la mà del Museu de la Colònia Vidal i el Konvent, per sorprendre un públic variat de preferències diürnes o nocturnes. Així com promulga Konvent a Cal Rosal, l'objectiu és adaptar el territori a una nova cultura integrada, creativa i sostenible amb l'entorn més proper, que miri a lluny, mig i llarg termini d'una manera alternativa. I tot això, en una colònia tèxtil a la riba del Llobregat, i que és una de les 116 icones turístiques de Catalunya. 

El Festival Turbina començarà divendres 15 de juliol amb un concert d'inauguració de la mà de Suspirea, un grup californià de psych-rock, goth i folk. Aquest serà el començament d'un cap de setmana de força, art i cultura.
Arxivat a