El mal temps encapçala l'inici de la Patum de la Pietat, que arrenca amb els més petits

La tradicional festa del barri es viurà de divendres a dilluns

14 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:08h
Els Nans Nous a la Patum de la Pietat.
Els Nans Nous a la Patum de la Pietat. | Bernat Ferrer/NacióLaFlama.
La pluja que ha tornat a molestar la tarda d'aquest dissabte, després de fer-se present durant el migdia, ha truncat l'inici de la Patum de la Pietat, que començava amb la Patum Infantil. A les 19.00 hores, les comparses han sortit al carrer, tot i que la pluja ha fet disminuir el nombre d'assistència pocs minuts després. No obstant, el temps ha permès una treva, i la Patum Infantil s'ha pogut continuar, ara sí, sense pluja.

De fet, el temps és un dels principals handicaps d'aquest cap de setmana. Un pont que acollirà tots els actes d'aquesta Patum de barri, que enguany s'allarga fins dilluns, i que els relats dels veïns expliquen que va començar fa 54 anys com un joc de nens. 

El Tabal es tornarà a sentir diumenge, després d'un esmorzar, recollida de plantes aromàtiques i timons a Tagastet i una despertada general amb repic de campanes, que donarà el tret d'inici a la Patum de Lluïment. A la tarda, es farà el repartiment del Concurs de Dibuix i també les distincions honorífiques a les persones que han ajudat en les festes durant anys. I finalment, tandes de Patum completa amb Plens i Tirabols. 

Com a fet especial, enguany hi haurà una altra Patum de Lluïment i Patum Completa dilluns. La festa acabarà amb tandes de Plens i Tirabols. 
Arxivat a