Tanit Tubau explicarà la seva experiència a Berga durant el Dia de la Infermeria

L'Hospital Comarcal Sant Bernabé acollirà la xerrada de la jove aquest dijous a les 14.00 hores

Redacció
10 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:58h
La jove escriptora Tanit Tubau
La jove escriptora Tanit Tubau | Cedida
Tanit Tubau pateix, des de petita la malaltia de Crohn. Per a ella, però, una de les millors manera per plantar-hi cara és parlar-ne i fer difusió de la seva lluita. De fet, aquest darrer Sant Jordi va publicar un llibre on constaven les seves vivències, tot un seguit d'explicacions que, aprofitant el Dia Internacional de la Infermeria, també relatarà a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga.

La xerrada de Tubau, que també destacarà el valor i la tasca del personal d'infermeria dels centres, serà el 12 de maig a les 14.00 hores, sota confirmació d'assistència, però oberta al públic. Segons l'hospital, es demana a les persones que hi vulguin assistir que truquin al 93 824 34 00 (extensió 1525) o que enviïn un correu a comunicació@hsb.cat. La xerrada de Tubau serà oberta, tant a pacients com a professionals, i es farà a la sala d'actes de la primera planta de l'edifici nou. 

Tubau actualment té 27 anys i és autora del bloc Un gramo de locura i del llibre "A veces puta y otras maravillosa". Alhora, és presidenta del Consell de Joves de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i fundadora de Crohn-ik, un projecte per recaptar fons per a la recerca de la malaltia. 
 

Infermeria Foto: Fundació Hospital Sant Bernabé