Podem planteja el «canvi» al Berguedà en la seva primera convenció

L'acte serà dissabte a partir de les 10.00 del matí al Pavelló de Suècia

Redacció
25 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:17h
El cercle de Podem al Berguedà organitzarà aquest dissabte 30 d'abril la seva primera convenció al Pavelló de Suècia de Berga per plantejar el "canvi" a la comarca. Aprofitant la celebració de l'1 de maig, han programat una sèrie de ponències sota el lema "El Berguedà davant del Canvi", on intervindran diverses personalitats i militants del partit. 

Després d'un minut de silenci per la mort del militant de Gironella Francisco Ramírez i les víctimes del terratrèmol de l'Equador, el portaveu de Podem a l'Alt Berguedà, Rafael García, de la Pobla de Lillet, farà una primera introducció. A partir de llavors, intervindran la militant Cristina Fernández, que aprofundirà sobre la dona en el món rural; Marco S. Noferini, de Vic, que plantejarà les principals problemàtiques a la Catalunya interior; la diputada al Parlament Jèssica Albiach, que parlarà de la situació econòmica i social al Berguedà, i com afrontar el canvi; i el diputat al Congrés Raimundo Viejo, que disseminarà la Llei d'Emergència Social. 

La convenció començarà a les 10.00 del matí i s'allargarà fins les 13.30 hores, amb un petit descans a les 11.30, segons ha informat el partit.