Alumnes de Berga presenten les seves cooperatives escolars a l'Ajuntament

L'alcaldessa i la regidora d'Educació escolten les explicacions dels representants dels centres berguedans

Redacció
11 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:24h
Presentació de les cooperatives escolars de les escoles a l'Ajuntament de Berga.
Presentació de les cooperatives escolars de les escoles a l'Ajuntament de Berga. | AjBerga.
Els alumnes de cinquè i sisè de primària de totes les escoles de Berga han visitat aquest dilluns l'Ajuntament de Berga, per tal de presentar les cooperatives escolars creades arran del programa Cultura Emprenedora a l'Escola, que cada any s'impulsa des de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà. Els diferents representants de les cooperatives han relatat els seus projectes a l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, i a la regidora d'Educació, Mònica Garcia. 

Durant la visita, els nois i noies també han presentat alguns dels productes que han elaborat per vendre el proper 7 de maig durant el Mercat de Cooperatives Escolars que es farà al passeig de la Indústria, i l'alcaldessa i la regidora els han donat la seva opinió i n'han fet seguiment. 

El programa Cultura Emprenedora a l'Escola vol fomentar l'emprenedoria entre els infants de primària. Concretament, se'ls anima a crear una cooperativa, a fabricar productes i a realitzar la venda al mateix mercat. Durant tot aquest procés, els infants treballen diferents disciplines com les matemàtiques i la llengua, i adquireixen competències i valors bàsics com el treball en equip, la iniciativa o l'expressió oral.
Arxivat a