Els Castellers de Berga descarreguen tres castells de 7 a l'inici de la temporada

L'actuació de Navàs reforça la colla | Més de 100 persones assisteixen a les activitats d'”Un tast de Grècia”

Redacció
11 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:58h

Castellers de Berga a Navàs. Foto: Castellers de Berga.


Els Castellers de Berga han tornat a tenir un cap de setmana replet d'activitats. Després de l'èxit del Mercat Artesanal “La Paradeta”, aquest dissabte i diumenge han fet una immersió en la cultura grega i s'han apuntat una destacada actuació a Navàs. En aquesta, segons han informat, han descarregat tres castells de 7, un fet que demostra el bon estat de forma de la colla, ja des de l'inici de la temporada.

Navàs és un punt habitual i de confort pels de la camisa blau marí. Era el cinquè any consecutiu que hi actuaven i, acompanyats dels Salats de Súria, han sumat tres castells de 7 pisos, en una diada que, segons han dit, permet encarar les noves actuacions “amb optimisme”. Els Castellers de Berga han començat amb dos pilars de 4 i, malgrat que han hagut de desmuntar i tornar a muntar la pinya del 4 de 7, finalment l'han aconseguit descarregar. En segona ronda, han fet el primer 3 de 7 amb agulla de l'any, un 3 de 7, un pilar de 5 i dos pilars més de 4. 

Els Castellers de Berga, però, han arribat a Navàs satisfets d'un dissabte també molt profitós. Amb voluntat de recaptar diners per realitzar al viatge a Grècia d'aquest estiu, però també de comprendre i aconseguir diners pels refugiats, han organitzat una jornada gastronòmica i cultural dedicada al país hel·lènic. Amb un taller de cuina i una taula rodona amb el Grup de Joves de Santa Eulàlia, Jordi Alsina i Yorgos Konstantinou, han ajudar a la comprensió de la realitat del país. A continuació, un sopar al Cine Catalunya amb més de 115 persones i ball amb Trio Feta ha aportat el punt festiu.

Foto: Castellers de Berga.