Uns 60 nens i 239 adults disputen la cursa d'orientació de Casserres

El Club Orientació Berguedà realitza la primera de les 10 curses de la temporada

Redacció
18 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:44h

Cursa d'Orientació a Casserres. Foto: Consell Esportiu del Berguedà.


El fred rigorós d'aquest cap de setmana no ha frenat l'activitat esportiva al Berguedà. Tant és així, que una seixantena de nens i nenes, acompanyats per pares i mares, han participat, aquest diumenge, a la cursa d'orientació no competitiva que organitzava el Club Orientació Berguedà, amb el Consell Esportiu i la col·laboració de l'Ajuntament del municipi. 

Mentre 239 adults disputaven una cursa més avançada per aquest entorn, els petits han pogut gaudir de tres circuits, que han realitzat depenent de l'edat. Aquests, d'entre 300 i 700 mebres, han permès introduir els infants a aquest esport que combina tàctica, estratègia i capacitat física. Segons el Consell Esportiu, aquesta activitat ha comptat amb un agradable caràcter lúdic i festiu, ja que els circuits s'han pogut realitzar amb parelles, amb el gos o bé en solidari, i tots els participants han rebut un refresc, una medalla i un pica-pica. 

Conjuntament amb la cursa per a adults, els organitzadors han aconseguit recaptar 1.764 euros que es destinaran a La Marató de TV3. Amb aquesta activitat el COB ha iniciat la primera de les 10 curses d'orientació que realitzarà enguany, en motiu dels 10 anys de la seva fundació. 
 

Participants a la cursa d'orientació infantil de Casserres. Foto: Consell Esportiu del Berguedà.