Junts per Vilada denuncia «falta de transparència» dins de l'Ajuntament

La marca blanca d'ERC assegura que l'actual equip de govern els posa "impediments" per actuar durant la campanya

Redacció
14 de maig del 2015
Actualitzat el 15 de maig a les 16:44h

Presentació de la llista de Junts per Vilada


La candidatura Junts per Vilada, que treballa sota la marca blanca d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha denunciat en un comunicat “falta de transparència” dins l'Ajuntament del municipi. I és que, segons expliquen, fa gairebé un mes que van demanar mitjançant una instància al consistori rebre les actes dels plens municipals, així com la cessió d'un local públic al municipi. Unes instàncies que no han vist contestades.

“Malauradament, aquesta és la tònica habitual”, han declarat, unes actituds que consideren opaques i a les quals “s'hi ha d'afegir una gestió més que dubtosa” i una “manca de coherència que clama al cel”. En aquest sentit, critiquen que durant el darrer Ple municipal, Convergència i Unió (CiU) va votar en contra d'una moció que, al Consell Comarcal, havien votat a favor. 

D'altra banda, a tot això hi afegeixen que l'alcalde moltes vegades "impedeix que la gent pugui gaudir dels espais del poble per celebrar esdeveniments". En concret, durant la campanya, han denunciat que reserva tot tipus d'espais públics, sense que finalment els faci servir.