El debat de joventut d'Avià tracta la gestió de l'Hotel d'entitats

Les entitats juvenils demanen més espais per poder desenvolupar-se

Redacció
12 de maig del 2015
Actualitzat a les 16:17h

Debat de joventut d'Avià Foto: Avià jove


El debat de joventut que va tenir lloc el passat diumenge a la tarda entre els candidats dels partit polítics que concorren a les eleccions municipals del 24 de maig a Avià va debatre, entre altres temes, la gestió de l'Hotel d'entitats. Hi van participar una setantena de persones i, més que un debat encotillat, els organitzadors van tenir la voluntat que fos una taula rodona oberta, en què el públic i els jovent hi pogués participar exposant les seves preocupacions i punts de vista. 

L'actual alcalde i candidat a l'alcaldia per Convergència i Unió (CiU), Llorenç Altozano, va exposar el seu punt de vista, així com l'alcaldable d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Josep Subirana, i el cap de llista de Som Avià, Patrocini Canal. Cadascun d'ells va posar sobre la taula les seves propostes sobre educació, oci, esport, transport, habitatge, qualitat de vida i energia i, en el marc de cada tema, els candidats van remarcar projectes i propostes de reforma, segons han informat els organitzadors.

Pel que fa a les peticions del públic, les tres entitats juvenils del poble, el Grup de Joves, la Colla de Diables i l'Esplai d'Avià van fer extensibles les seves peticions, entre les quals la gestió dels espais destinats a elles, i van demanar més lloc per guardar el material.