ERC de Gironella presenta l'equip davant d'un centenar de persones

Esquerra defensa més participació ciutadana, transparència i suport a l'emprenedoria

Redacció
10 de maig del 2015
Actualitzat a les 21:04h
Candidatura d'ERC a Gironella
Candidatura d'ERC a Gironella | ERC

La candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Gironella s'ha presentat aquest divendres, en un acte a la Casa de la Cultura del municipi davant de prop de 100 persones, i amb la presència del secretari d'organització d'Esquerra i alcaldable de Prats de Llucànès, Isaac Peraire. En aquest, el partit ha presentat alguns dels principals propòsits si assoleixen l'alcaldia, com ara incrementar la participació ciutadana, la transparència a l'Ajuntament, l'emprenedoria, la innovació i el compromís amb Catalunya. 

Així ho ha explicat el seu cap de llista, Albert Xoy, que ha remarcat que, a més, aquests comicis del 24 de maig tenen una “gran importància nacional”, ja que dels nous ajuntaments “naixerà la nova República Catalana”. A més, i segons ha destacat el número dos de la llista, Marc Roges, ERC de Gironella també apostarà per la construcció de l'escola pública i millores urbanístiques al poble. 

D'altra banda, Joana Pons, número tres, ha remarcat la importància d'aprofitar els recursos naturals, culturals i històrics de la vila; el número quatre, Aniol Colillas, ha explicat el projecte de nova aplicació mòbil per informar de tot el que passi al poble i crear espais de debat i votació dels temes més importants, i la candidata número cinc, Ester Tarrés, ha posat sobre la taula la necessitat de donar un ús a la piscina coberta de per a les entitats esportives, així com garantir el suport a totes les persones emprenedores i amb projectes innovadors. 
 

Acte de presentació de la llista d'ERC a Gironella