Tots els partits de Casserres firmen el compromís de l'ANC

ERC i CiU s'han mostrat "molt predisposats" a adherir-se a la campanya, segons membres de l'Assemblea

Redacció
26 d'abril del 2015
Actualitzat a les 20:13h
Acte polític de l'ANC en què Josep Colillas i Jordi Selga han firmat el compromís
Acte polític de l'ANC en què Josep Colillas i Jordi Selga han firmat el compromís | ANC

El 100% dels partits que es presenten a les eleccions municipals de Casserres, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Convergència i Unió (CiU), han firmat aquest diumenge el document de compromís de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb què es comprometen a treballar per l'autodeterminació de Catalunya i a formar part de l'assemblea de càrrecs electres, en cas que Catalunya fos intervinguda per l'Estat espanyol. Ho han fet aprofitant la Fira del Comerç i l'Artesania que s'ha realitzat al municipi, i l'acte polític que l'Assemblea ha organitzat per aquest mateix motiu. 

Segons ha explicat a aquest diari el tresorer de Casserres i coordinador comarcal de l'ANC, Manel Armengol, els alcaldables dels dos partits, Josep Colillas i Jordi Selga, s'han mostrat “molt predisposats” a signar el document, un actitud que desitgen que es pugui repetir a la majoria de municipis del Berguedà. 

En l'acte de l'ANC, s'ha llegit el document i els seus punts principals, i s'ha pogut explicar el full de ruta fins el 27 de setembre a molta gent que, fins el moment, no n'estava al corrent, ha indicat Armengol.
 

Els dos alcaldables de Casserres signant públicament el compromís de l'ANC Foto: ANC