Més de 4.500 persones passen per l'Entrefils de Cal Rosal

Paradistes i visitants fan una valoració molt positiva de l'ampliació de la fira i l'entre-market

Redacció
12 d'abril del 2015
Actualitzat el 13 d'abril a les 10:13h
Una paradista de la Fira Tèxtil de Cal Rosal
Una paradista de la Fira Tèxtil de Cal Rosal | Pere Gendrau

L'Entrefils, la Fira Tèxtil de Cal Rosal, s'ha desenvolupat aquest cap de setmana amb la màxima plenitud. El bon temps ha acompanyat els dos dies, i es calcula que més de 4.500 persones poden haver-hi passat. En conjunt, la fira ha seguit una línia de participació similar a la de l'any passat, amb curiosos, turistes i visitants especialitzats en moda, craft o handmade, que s'hi han acostat per comprar, passejar o, simplement, xafardejar.

 
“L'afluència de gent no ha parat des de les 10.00 del matí”, ha explicat a NacióBerguedà la directora de la fira, Esther Barniol. Segons ha indicat, els dos dies han estat “molt bons”, i els paradistes, en general, han afirmat que estan molt contents. De fet, en la seva sisena edició, s'ha buscat eixamplar el format de l'Entrefils, que ha incorporat un nou espai exclusiu dedicat a la moda; l'entre-market. En aquest s'hi han pogut veure set expositors de moda de dissenyadors catalans fora dels circuits habituals, i dues exposicions sobre el dissenyador berguedà Jordi Rafart i el procés creatiu del projecte Cotó Roig. 

Com cada any, també les activitats infantils han tingut un gran èxit al llarg de la fira. Tant el concert familiar de les 2 Princeses Barbudes com l'espectacle de teatre infantil amb Clowntes i Llegendes ha omplert i, pel que fa a la resta d'estands, una vintena amb artesania, merceries, craft i handmade, n'han realitzat una valoració molt positiva. “En general, tothom està molt content”, ha assegurat Barniol, que considera que l'Entrefils està anant pel bon camí, en el repte de convertir-se en un dels espais de referència del sector.
 

GALERIA DE FOTOS de la Fira Tèxtil de Cal Rosal