La Fira de l'1 de Maig obre inscripcions amb un 15% de descompte

Carme Padrós destaca “l'excepcionalitat” d'aquesta rebaixa generalitzada a tots els estands

Redacció
06 de març del 2015
Actualitzat el 29 d'abril a les 10:28h
La Fira de l'1 de Maig de Berga ja ha obert el seu període d'inscripcions perquè els interessats en participar-hi puguin fer arribar la seva proposta a l'Ajuntament de Berga i a l'Agència de Desenvolupament del Berguedà. Com a fet diferencial d'aquest any, la fira compta amb un descompte inicial generalitzat del 15% en tots els estands. Això ha estat així, segons ha explicat a NacióBerguedà la responsable de Comerç de l'ADBerguedà, Carme Padrós, per intentar “motivar” més empreses a venir, i que els sigui més assequible tenir presència a la Fira. 

En aquest sentit, Padrós ha destacat el caràcter “excepcional” d'aquesta rebaixa ja que, si bé d'altres anys s'havien realitzat descomptes per a emprenedors, mai s'havia portat a terme una rebaixa genèrica que superés el 10%. Una decisió, ha destacat, que tant l'ADBerguedà com l'Ajuntament de Berga han valorat positivament per plantar cara a la crisi econòmica, i perquè va en consonància amb el títol en el qual s'engloba la fira d'enguany, 'Presenta'ns el teu negoci'.

La Fira de l'1 de Maig és un certàmen d'origen agrícola i ramader que s'ha anat perllongant a Berga fins l'actualitat. Ara, però, l'espai no només acull aquest tipus de gènere, sinó que es complementa amb altres sectors de l'economia berguedana, com la indústria, l'automoció, els serveis i el comerç. Com en edicions anteriors, la fira es dividirà en nou espais: el d'entitats, d'innovació i emprenedors, industirall i de serveis, de turisme i agroalimentari, d'automoció, agrícola, d'artesania, d'exhibicions, i lúdic i d'oci. Segons un estudi, el 97% dels expositors fa una valoració molt positiva de la fira, i el 80% afirma que repetirà.

Pel que fa a les inscripcions, es podran realitzar fins el proper dijous 2 d'abril mitjançant una sol·licitud que s'haurà d'enjviar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de Berga o per correu certificat a l'Ajuntament. Les instàncies es poden descarregar a la mateixa pàgina web de consistori, i les sol·licituds acceptades es faran públiques el dia 13 a la web de l'Ajuntament.
Arxivat a