Riki Hierro i Vanesa Chirveches s'imposen a la 9a edició de la Volta la Maria d'Avià

El podis s'omplen de corredors berguedans, com ara Núria Santmiquel, Àngel Nevado o Judit Franch, en segons o tercera posició

Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:19h
Podi femení de la Volta la Maria.
Podi femení de la Volta la Maria. | Judit Franch
Avià ha tornat a acollir, aquest diumenge, una nova edició de la ja tradicional Volta la Maria. Una cursa que es fa a l'entorn d'aquesta muntanya del municipi d'Avià, que acostuma a aplegar desenes de corredors d'arreu de la comarca i comarques veïnes, i que aquest diumenge s'ha disputat sota temperatures agradables i en un ambient festiu. 

Riki Hierro, del club Joves Atletes de Berga (JAB) ha estat el més ràpid de la cursa de 15,5 quilòmetres i 650 metres de desnivell positiu. Hierro ha creuat la línia de meta amb una hora, sis  minuts i 56 segons, seguit per Gerard Llimos, de Desmuntamarges Navàs, que ha fet un segon lloc al podi tres minuts després, i d'Àngel Nevado, també del JAB, que ha arribat amb una hora, 10 minuts i 31 segons. 

En dones, el podi se l'ha endut Vanesa Chirveches, del JAB, amb una hora, 25 minuts i 59 segons. Núria Santmiquel ha quedat segona, arribant uns tres minuts després i, acte seguit i en tercera posició, Judit Franch, competint per Inov8.