La Polifònica de Puig-reig actuarà al Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana

La coral serà al Teatre Kursaal el proper divendres 20 d'octubre a les 20.30 hores

Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:11h
Polifònica de Puig-reig
Polifònica de Puig-reig | Polifònica de Puig-reig
La Polifònica de Puig-reig actuarà, el proper divendres 20 d'octubre a les 20.30 hores, al Teatre Kursaal de Manresa, en el marc del XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana. Una actuació oberta a tothom que destinarà la recaptació al futur Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia.
 
Es tracta d'un dels cors amb més prestigi de Catalunya, que oferirà un repertori variat amb tres parts diferenciades. La primera serà de música catalana i inclourà, entre d’altres, la sardana Sant Martí del Canigó, de Pau Casals, i la cançó popular Baixant de la Font del Gat, arranjada pel mestre Ramon Noguera. La segona inclourà diferents fragments d’òpera, com "Va pensiero" de Nabucco de Giuseppe Verdi, i "O fortuna", de la cantata Carmina Burana de Carl Orff. El musical Mamma mia d’Abba protagonitzarà la tercera part.
 
La direcció anirà a càrrec d’Emmanuel Niubó i Josep M. Conangla, que és també pianista de la formació. Intervindrà com a solista Carme Oliveras, que és doctora especialista en Medicina Interna.

Pel que fa al Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana, aplegarà acadèmics, científics, professionals i estudiants d’aquests àmbits, amb l'objectiu principal de reflexionar sobre el paper de les ciències de la vida i de la salut en els territoris de parla catalana. El Congrés comptarà amb un programa d’alt nivell i ponents de reconeguda trajectòria professional, entre els quals Josep Figueras, director de l’Observatori Europeu de Polítiques i Sistemes Sanitaris de l’OMS; Antoni Trilla, epidemiòleg de l’Hospital Clínic, i Pere Joan Cardona, investigador biomèdic.
Arxivat a