La subhasta solidària de la Fundació Privada Tutelar tindra teles gratuïtes per fomentar la participació

Els quadres s'exposaran al local dels Castellers de Berga i tindran un preu de sortida de 20 euros

Redacció
14 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:27h

Quadres de l'exposició de la Fundació Tutelar del Berguedà (arxiu) Foto: Aida Morales


La Fundació Privada Tutelar del Berguedà celebra, enguany, el 5è aniversari de la subhasta solidària, amb voluntat que sigui el més participada possible. Per això, i amb l'objectiu de fomentar una major implicació dels artistes, aquest any es repartiran teles de 20x20cm de manera gratuïta, perquè tothom il·lustri obres d'art que, properament, es posaran a subhasta amb un preu de sortida de 20 euros.

Segons han explicat, els interessats poden passar a recollir les teles a la Impremta Casals o la Farmàcia Maria Cosp de Berga, a Cal Pascual de Gironella, a la Llibreria Montserrat de Puig-reig, a Dolors Fajula de la Pobla de Lillet i a la Merceria Neus de Guardiola de Berguedà. Sobre aquestes es poden presentar tants treballs com es vulgui, amb estils i tècnica lliures, com ara oli, aquarel·la, dibuix, fotografia, patchwork, screpbooking, punta de creu, de coixí, ganxet, ceràmica, papiroflèxia, treballs en fusta, metall o inserció de textos, entre d'altres.

Les obres es poden entregar al mateix lloc on s'ha recollit la tela fins el 30 de novembre, i a partir del 10 de desembre a les 12.00 hores començarà la subhasta al local dels Castellers de Berga, que estarà oberta fins el 23 de desembre de dilluns a divendres de les 18.00 a les 20.00 hores, i els dissabtes a i diumenges de les 12.00 a les 14.00 i de les 18.00 a les 20.00.

La subhasta solidària que cada any porta a terme la Fundació Tutelar del Berguedà serveix per mantenir el seu fons social i poder donar garanties de futur a les persones amb diversitat funcional intel·lectual de la comarca.
Arxivat a