Vilada aprofita el festiu del 12 d'octubre per celebrar la Fira del Bolet

Opcions gastronòmiques, tallers, espectacles i tastos ompliran el municipi

Redacció
11 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:15h

Exposició micològica a la Fira del Bolet de Vilada Foto: Mapamundi/AjVilada

Vilada tornarà a aprofitar el dia festiu del 12 d'octubre per celebrar la seva 23a Fira del Bolet, que desenvolupa amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà. Un esdeveniment que integrarà una fira gastronòmica i artesanal, a banda de diverses parades de bolets, i una mostra d'antics arts i oficis, com ara bufadors de vidre, ferrers o torners de fusta.

La fira començarà a les 10.00 del matí amb un esmorzar popular amb botifarra amb bolets i vi. A continuació començarà la 11a Mostra Micològica i, a les 16.00 hores, hi haurà l'esperat concurs gastronòmic, que arriba a la seva 23a edició i que repartirà un total de 480 euros al millor peix amb bolets, carn amb bolets i premi a l'originalitat. El tast de plats es farà a les 17.30 de la tarda, amb entrega de premis i entrega del guardó "Quins Bolets" al cuiner i divulgador gastronòmic Pep Nogué, per la seva activitat i prestigi professional.

Una vegada s'hagi entregat el guardó, es farà la degustació popular de coca de bolets per tothom i, mitja hora després, el sorteig d'una cistella gastronòmica i cloenda de la fira. Durant tot el dia també hi haurà una trobada de plaques de cava, degustacions de pinxo de botifarra de bolets, l'actuació musical del grup "3Q5", degustacions i venda de vins i caves, i un taller de bolets a càrrec de Polar TreK.
 

Consulta el programa de la Fira del Bolet de Vilada

Arxivat a