Cercs centralitza la Festa Major amb concurs de botifarra, un holly festival i actuacions

Les festes del poble seran aquest cap de setmana del 7 i 8 d'octubre

Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:13h
Cercs
Cercs | AjCercs
Després que en els darrers caps de setmana s'hagin celebrat les festes majors dels nuclis descentralitzats del municipi de Cercs, aquest dissabte i diumenge és el torn del poble en sí, que s'omplirà d'actes i activitats. Una festa major per a totes les edats i amb activitats adaptades a tots els tipus de públics, que començarà aquest dissabte a les 10.00 del matí i finalitzarà diumenge passades les 18.00 hores.

Les activitats infantils, amb inflables i llits elàstics ompliran tot el dia de dissabte. Durant el matí, però, també hi haurà el concurs de pintura benèfic a càrrec dels artistes convidats. Ja de cara a la tarda, se celebrarà el concurs de botifarra al Bar Comellas, els premis del qual seran un pernil, una paletilla, una caixa de cava i llonganissa, i una caixa de vi i fuet. A continuació, a les 17.30 hores es realitzarà un holly festival amb xocolatada popular que s'animarà amb Dj. Destor i Òscar Guijarro. 

I per acabar el dia, sopar de germanor amb mongetes seques amb botifarra, cansalada, pa, aigua i postres. A continuació, l'humorista David Cols oferirà una imitació d'Eugenio i, acte seguit, es farà ball amb Dj. Destor. 

Una batucada encetarà el diumenge al matí, que també inclourà missa solemne i sardanes a la plaça Diputació. A la tarda, un concurs de truc al Bar Comellas amb els mateixos premis que el dia anterior i, a les 18.00 hores, l'actuació del grup Sense Vergonya tancarà la festa al Local Social.  
Arxivat a