Serrateix celebra les Festes d'Octubre amb la commemoració dels 40 anys del Patronat d'Amics

Les festes seran aquest dissabte i diumenge 7 i 8 d'octubre

Redacció
05 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:58h
Monestir de Santa Maria de Serrateix
Monestir de Santa Maria de Serrateix | Jordi Domènech
Serrateix està de celebració. Aquest cap de setmana del 7 i 8 d'octubre, Santa Maria de celebrarà les anomenades Festes d'Octubre, amb tot un seguit d'actes que, enguany, agafaran un caire especial, ja que es commemoraran els 40 anys de la creació del Patronat d'Amics de Serrateix, organitzador dels actes en col·laboració amb l'Ajuntament. Una efemèride que ja es pot començar a veure al cartell, recuperat de llavors, i que reprodueix un estil i color molt similar que el de 1977.

Dissabte a les 21.00 hores es farà, a l'Església, el record dels 40 anys del Patronat. A continuació, un concert a càrrec del Cor Juvenil del Conservatori Municipal de Manresa omplirà l'espai i, a la plaça, s'oferiran torrades amb vi.

Una missa commemorativa de la fundació del monestir donarà el tret de sortida de diumenge, que continuarà amb un concert amb la Coral de Santa Maria d'Avià. Finalment, a les 14.30 hores, per altra banda, al Palau de l'Abat hi haurà un dinar medieval on cal portar plat, coberts i got, i on es podrà recrear el moment de la fundació del monestir.
Arxivat a