La Farsa posposa les dues obres de microteatre fins després del referèndum

Les peces es faran finalment l'1 de novembre al Cine Catalunya

Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:39h
1200_1505735616cotxe
1200_1505735616cotxe
L'Agrupació Teatral La Farsa ha decidit posposar, finalment, les dues obres de microteatre que tenia previstes per aquest cap de setmana, per tal que no coincideixin amb el referèndum i motivar que la gent surti al carrer. Així doncs, es portaran a escena en una sessió doble dimecres 1 de novembre, de 17.30 a 19.30 hores. Es tracta de "En punt mort" i "Passatgers", que duraran 20 minuts cadascuna, i que es finançaran amb taquilla inversa, és a dir, que cadascú decidirà què hi aporta, en funció de si li ha agradat. 

Segons la Farsa, són dues de les cinc obres que formen part de "CaRRoussel", una proposta literària de cinc escriptors catalans que van escriure un llibre conjunt, amb textos que situen l'acció a l'interior d'un automòbil. Amb això, l'agrupació teatral es planteja explorar nous formats i aprofitar una proposta atrevida i innovadora que ja va funcionar molt bé durant el Festival GREC del 2015. En altres paraules, han dit, una experiència teatral "íntima i única", d'una "gran qualitat literària", sota la direcció d'Angelina Vilella. 

L'obra "En punt mort" ha estat escrita per Marta Rojals, i serà interpretada per Ferran Pujols i Sònia Ferrer. Pel que fa a "Passatgers", és un original de Francesc Serés, interpretat a Berga per Josep M. Suades i Anna Roy.
Arxivat a