El president del PDeCAT a la Catalunya Central: «Estan exercint un cop d'estat encobert»

David Font demana "no perdre la calma" i continuar amb el "gir pacífic" que caracteritza "la manera de fer catalana"

20 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:12h
El president del PDeCAT a la Catalunya Central, David Font
El president del PDeCAT a la Catalunya Central, David Font | Aida Morales.
El president del PDeCAT a la Catalunya Central, David Font, s'ha mostrat convençut que el proper 1 d'octubre els ciutadans podran votar al referèndum d'independència, tal com també ho ha reiterat, aquest dimecres, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després que l'estat espanyol hagi desplegat una ofensiva cap a les institucions catalanes, amb escorcolls i detencions. "Avui l'estat espanyol ha exercit un cop d'estat encobert al poble de Catalunya i a les seves institucions, concretament, la Generalitat", ha declarat. En aquest sentit, ha demanat "no perdre la calma" i continuar amb el "gir pacífic" que caracteritza "la manera de fer catalana".

"Com hem fet amb tot fins a dia d'avui, això ha de servir per acabar d'agafar les forces necessàries i el convenciment que l'1 d'octubre anirem a votar", ha afirmat, i ha sentenciat: "I les pors s'han de convertir en vots a les urnes".

A més, Font ha assegurat que de l'estat espanyol se'n pot esperar "qualsevol cosa", i tal com s'ha pogut veure aquest dimecres, fins i tot, es pot esperar que actuïn sense respectar drets garantits.