Montse Venturós: «Això és un estat de setge i policial que no respon absolutament a res»

L'alcaldessa de Berga afirma que el govern espanyol "és clarament demofòbic" i ho visibilitza amb la "cara més obscura que té"

20 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:30h
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós | Aida Morales.
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha denunciat obertament l'operació contra el referèndum que s'està portant a terme aquest dimecres al matí en diversos punts de Catalunya, i que ha començat a primera hora amb detencions i registres en seus institucionals i cases particulars. Un dels darrers episodis ha estat l'encerclament, per part de la Policia espanyola, de la seu de la CUP a Barcelona, una situació general que Venturós ha condemnat com un "estat de setge i estat policial que no respon absolutament a res". 

"Pel que estem treballant i lluitant és per exercir els nostres drets", ha assegurat. Per tant, ha dit, és "totalment incomprensible" l'actitud que està prenent l'estat espanyol envers la voluntat dels catalans de voler votar. Ara, ha continuat, el govern d'Espanya demostra "que és clarament demofòbic", i ho visibilitza amb la "cara més obscura que té". 

Davant d'aquesta situació, ha afegit l'alcaldessa de Berga, el poble català continuarà "treballant i mobilitzant-se", sobretot al carrer, que és "l'espai on es desenvolupa la política real", per tal de reivindicar els drets de la ciutadania .
Arxivat a