L’Escola d’Adults de Berga comença les classes amb cinc modalitats d’ensenyament

El centre cobreix totes les necessitats educatives, des de l’alfabetització, fins a l’accés universitari per a majors de 25 anys

Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:43h
Una classe d'informàtica a l'Escola d'Adults de Berga.
Una classe d'informàtica a l'Escola d'Adults de Berga. | Centre de Formació d'Adults del Berguedà
El Centre de Formació d’Adults del Berguedà començarà, aquest dimarts, les classes del nou curs escolar. Serà a l’Institut Guillem de Berguedà, en horari de tarda i vespre, i amb una oferta de cursos que cobreix totes les necessitats educatives, des de l’alfabetització, fins a l’accés universitari per a majors de 25 anys. 

Enguany, l’Escola d’Adults impartirà cinc modalitats d’ensenyament. Seran la formació instrumental (lectura, escriptura i nocions de càlcul), informàtica (COMPETIC Inicial 1, 2 i 3), llengua anglesa (A1, A2 i A2.2 del Marc Comú Europeu de Referència), preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i grau superior i educació secundària per a persones adultes (GESO), que es podrà cursar de forma semi presencial o en línia, a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC). 

Les persones que no hagin realitzat inscripció prèvia però que estiguin interessades en cursar algun d’aquests estudis podran formalitzar la matricula a partir del 18 de setembre, sempre que hi hagi places disponibles. Per a fer-ho, caldrà adreçar-se al centre els dimarts, dimecres i divendres de 16.00 a 18.00 hores, i els dijous de 12.00 a 14.00 hores.