La Farsa experimentarà amb dues obres de microteatre centrades en el transport

Les peces es faran al Cine Catalunya el dissabte 30 de setembre i diumenge 1 d'octubre, mitjançant taquilla inversa

Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:06h
1200_1505735616cotxe
1200_1505735616cotxe
L'Agrupació Teatral La Farsa portarà a l'escenari, els propers dissabte 30 de setembre i diumenge 1 d'octubre, dues obres de microteatre, que s'escenificaran al Cine Catalunya. Es tracta de "En punt mort" i "Passatgers", que duraran 20 minuts cadascuna, i que es finançaran amb taquilla inversa, és a dir, que cadascú decidirà què hi aporta, en funció de si li ha agradat. 

Segons la Farsa, són dues de les cinc obres que formen part de "CaRRoussel", una proposta literària de cinc escriptors catalans que van escriure un llibre conjunt, amb textos que situen l'acció a l'interior d'un automòbil. Amb això, l'agrupació teatral es planteja explorar nous formats i aprofitar una proposta atrevida i innovadora que ja va funcionar molt bé durant el Festival GREC del 2015. En altres paraules, han dit, una experiència teatral "íntima i única", d'una "gran qualitat literària", sota la direcció d'Angelina Vilella. 

L'obra "En punt mort" ha estat escrita per Marta Rojals, i serà interpretada per Ferran Pujols i Sònia Ferrer. Pel que fa a "Passatgers", és un original de Francesc Serés, interpretat a Berga per Josep M. Suades i Anna Roy.