La festa de Sant Quirze de Pedret combina actes religiosos i culturals aquest diumenge

Hi haurà missa, cantada de goigs, repartiment de panets i flors, i l'actuació de l'Esbart Dansaire Queralt

Redacció
17 de setembre del 2017
Santuari de Pedret.
Santuari de Pedret. | DipuBcn.
Berga celebra, aquest diumenge, la festa de Sant Quirze de Pedret, amb diversos actes religiosos i folklòrics, a l'entorn de l'església pre-romànica del terme municipal de Cercs durant el matí. Segons ha informat l'Ajuntament de Berga, els actes començaran a les 11.00 amb una missa en honor a Sant Quirze i Santa Julita. A continuació es farà una cantada de goigs de sants i, després de l'ofici, el repartiment dels tradicionals panets i flors boscanes entre els assistents. 

L'Esbart Dansaire Queralt ambientarà, poc després, la festa, amb balls i danses tradicionals d'arrel catalana. Enguany, a més, les priores d'aquesta edició seran Queralt Pedrol Medina, Núria Puga Porta i Núria Simon Viladomat, que també van exercir de priores durant la festa de Sant Pere de Madrona que es va celebrar el passat mes de juliol. 

La festa s’organitza des de l’Ajuntament de Berga i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cercs. A més, també hi haurà servei de transport des del pont fins a l’església de Sant Quirze per a les persones amb mobilitat reduïda i que tenen dificultats per a desplaçar-se.