El bàsquet inclusiu del Berguedà torna a fer el salt a la pista

La prova pilot es consolida durant aquesta nova temporada | Dijous es farà una reunió informativa al pavelló de Suècia

12 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:45h

Equip de bàsquet inclusiu del Berguedà. Foto: CCBerguedà


L'equip de bàsquet inclusiu del Berguedà que va fer el salt a la pista a principis del mes de març del 2017 com a prova pilot, torna a posar-se en funcionament aquesta nova temporada, vist l'èxit i les bones vibracions dels seus inicis. A proposta de Catalina Millan i Sergi Ruiz, alumnes del Cicle d'Atenció a les Persones en Situació de Dependència de l'Institut Guillem de Berguedà, i amb el suport del Consell Comarcal i del Club Bàsquet Berga, per a aquesta temporada 2017-2018 l'equip ja s'integrarà dins del Bàsquet Berga. 

Un salt, han informat, que farà que les persones amb diversitat funcional que vulguin participar-hi, ho puguin fer durant tot la temporada. La prova pilot va finalitzar el mes de juny amb 25 participants. Ara, l'objectiu és continuar creixent. Per això, el proper dijous 14 de setembre a les 18.00 hores es farà una reunió informativa al pavelló de Berga, on es repartiran els formularis d'inscripció, es presentaran els entrenadors i es resoldran els dubtes sobre el funcionament. 

Per tirar endavant aquest equip es compta amb la col·laboració de diversos patrocinadors, entre els quals Muntatges Rus i Catalana Occident, a banda del Consell Comarcal. Amb aquesta activitat, ha informat l'ens supralocal, es busca el benestar de les persones que hi participen, entenent l'esport com a eina de promoció de la salut, espai de cohesió i participació social.
 
Arxivat a