Sant Julià de Cerdanyola mescla teatre, concerts i artesania a la seva Festa Major

Els actes acabaran dilluns 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya

Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:42h

Sant Julià de Cerdanyola Foto: Wikicommons / Jpu320


Sant Julià de Cerdanyola comença, aquest divendres, la seva Festa Major, que s'allargarà fins el dilluns 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, quan s'aprofitarà per canviar la senyera al Forcat i fer una xocolatada i coca per a tothom a la plaça de l'Església. Abans, però, el poble maridarà teatre, concerts i artesania, aprofitant el pont llarg i el turisme que s'espera en aquest petit municipi de l'Alt Berguedà. 

Els actes començaran amb un ball de folk amb l'Orquestra Trama i discoteca amb el Dj. Roman Vs al Local Social a partir de les 22.30 hores. Dissabte al matí, per altra banda, hi haurà la Fira d'Artesania a la plaça de l'Església i, a les 13.00 hores, sardanes. El moment pels petits serà a la tarda a la plaça del Centre Cívic, amb la Festa de l'Escuma i Divertimento, i ja tocant la nit, tothom qui ho vulgui podrà gaudir de teatre amb "Faranduleros" de Munt d'Arts, i sessió de discoteca amb Divertimento. 

Els esports obriran diumenge, amb una cursa popular amb sortida davant del consistori. A més, durant tot el matí hi haurà inflables gratuïts per a tothom i a les 16.00 hores, jocs de cucanya per a petits i grans. A les 18.00 hores, concert de música clàssica "Memorial Pere Claverol" amb l'Orquestra Berguedà i, a continuació, l'espectacle de màgia i humor amb Manel el Mag. Finalment, a les 21.00 hores al Local Social hi haurà ball llarg amb Atrium.