Guardiola de Berguedà incorpora una Mostra de Formatges Artesans

El formatge continua agafant força dins de la comarca, apostant per la qualitat i la proximitat

Redacció
06 de setembre del 2017
Actualitzat el 07 de setembre a les 11:38h
Un formatger de Catalunya, exposant el seu producte.
Un formatger de Catalunya, exposant el seu producte. | Cedida
Guardiola de Berguedà acollirà, per primera vegada, una Mostra de Formatges Artesans, on es continuarà apostant per l'artesania, la qualitat i la proximitat, amb formatges que s'acompanyaran d'una àmplia oferta de productes agroalimentaris. 

La nova Fira del Formatge de Guardiola es farà el dissabte 9 de setembre durant tot el dia a la plaça Nova. Un certamen, han destacat, que pretendrà donar sortida als productes del Berguedà, i també a l'oferta de formatges artesans de qualitat existents a Catalunya. D'aquesta manera, aprofitant el cap de setmana llarg de la Diada Nacional de Catalunya, Guardiola desplegarà i permetrà tastar diversos productes, entre els quals formatges, tot i que també embotits, melmelades, herbes remeieres, cervesa o ratafia. 

Pel que fa a les formatgeries que s'exposaran hi ha Montbrú (el Moianès), Pujol-Orra (el Ripollès), Artefor (el Maresme), la Garrotxa, i les varietats làctiques de Fontirons de l'Espunyola (el Berguedà), els formatges holandesos distribuïts per Antjie des de Perafita (el Lluçanès), i els de Bordoy de Sant Antoni de Vilamajor (el Vallès Oriental). 
Arxivat a