Neix a Berga Som Identitaris, el nou partit polític de Josep Anglada

El regidor vigatà afirma que defensar defensar els drets i la identitat "no és ser, ni racista, ni xenòfob, simplement, és sentit comú"

Redacció
03 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:51h
El nou partit de Josep Anglada tindrà secció local a Berga.
El nou partit de Josep Anglada tindrà secció local a Berga. | Som Identitaris
El nou partit polític Som Identitaris (SOMI), que lidera el regidor de Plataforma Vigatana a l'Ajuntament de Vic, Josep Anglada, també es presentarà a Berga en les properes eleccions municipals. Segons han informat a través d'un comunicat, així s'ha decidit després de la reunió que hi ha hagut amb diversos ciutadans de Berga aquest cap de setmana, per tal de posar en marxa la delegació local del SOMI a la capital berguedana. 

"A Berga fa falta gent valenta i disposada a controlar la immigració i a vetllar pels interessos de la gent de casa", ha declarat Anglada a la reunió, refermant que defensar els drets i la identitat "no és ser, ni racista, ni xenòfob, simplement, és sentit comú". Serà ell mateix qui presentarà, properament, la nova delegació local del partit: "Ara, el que caldrà serà muntar una bona infraestructura local per poder assumir amb èxit les pròximes eleccions municipals". 
Arxivat a