Activitats infantils, concerts i teatre a la Festa Major de Montmajor

Els actes s'allargaran fins el proper dilluns 4 de setembre

Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:17h
Plaça de l'Ajuntament de Montmajor
Plaça de l'Ajuntament de Montmajor | Aida Morales
Montmajor s'omple d'activitats aquests dies, concentrat en la seva Festa Major. Amb alguns dels actes ja arrencats durant la setmana, el municipi del Berguedà ofereix activitats infantils, concerts i teatre, entre d'altres, repartits entre diversos dies, fins el dilluns 4 de setembre. 

Aquest divendres es podrà gaudir de l'obra de teatre "Ens han robat la iaia" que dirigeix Montse Tristany, i que, representada pel Grup de Teatre de Montmajor, explicarà la comèdia d'una àvia morta d'un fart d'arròs a la platja, a qui roben uns desconeguts. A continuació, un concert de Txangao Versions, Thug Life Band i PD Nanfu&Salas Xic oferiran ambient pels joves al Club Esportiu.

El dissabte a la tarda començarà amb la triangular de futbol 11 entre el Montmajor F.C., el Casserres F.C. i l'Olvan C.E. i, tot seguit, una xocolatada popular amb animació infantil a càrrec dels Farsants i, a les 22.00 hores, havaneres amb Rems i un cremat de rom a la mitja part. Diumenge arrencarà amb una missa solemne acompanyada pel Cor Arrels de Montmajor i, a la tarda, concert de l'orquestra Platinium amb ballada de gegants del Comú de Montmajor i ball de tarda amb la mateixa orquestra i inflable gratuït. 

El tir al plat al vedat de Serracanya serà el protagonista del matí de dilluns, mentre que a la tarda es farà sessió infantil de cinema i, per acabar la Festa Major, ball amb Café Trio i, a la mitja part, botifarrada popular.
 

Consulta tota la programació 

Arxivat a