Aquests són els berguedans que correran a Chamonix

Els Mountain Runners del Berguedà anuncien els noms dels socis que disputaran les proves d'una de les curses més emblemàtiques del món en l'àmbit del trail running

Redacció
30 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:55h

Moments previs a la sortida de la UTMB (arxiu). Foto: © The North Face® Ultra-Trail du Mont-Blanc® - Michel Cottin


L'Ultratrail del Mont Blanc, una de les proves del trail running més importants del món, torna aquesta setmana amb una alta representació berguedana. Una prova en què les distàncies i dades de participació són impressionants, amb epicentre a Chamonix, a França, i cinc curses de diferents distàncies que passen per un total de tres països i tenen una vintena d'ajuntaments implicats en els recorreguts que disputaran milers de corredors. A la prova reina, de 168 quilòmetres i 10.000 metres de desnivell positiu, els millors del món es jugaran la victòria, tot passant pel massís del majestuós Mont Blanc. 

En el cas de la UTMB, els Mountain Runners del Berguedà han confirmat la presència de Núria Picas, Pau Bartoló i David Preñanosa el proper 1 de setembre. Per altra banda, també es comptarà amb la participació de Judit Franch, Mila Duran i Ivan Camps a l'Orsières-Cahmpex-Chamonix (OCC) de 55 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell positiu, que es farà el 31 d'agost, i de Pau Ventura i Ferran Sabata, a la Courmayeur-Champex-Chamonix (CCC), de 101 quilòmetres i prop de 6.100 metres de desnivell positiu, que es farà el mateix 1 de setembre.