La Diputació de Barcelona promociona cinc àrees de pícnic del Berguedà

Gósol, Bagà o Gironella, entre els municipis que concentren aquestes zones

Redacció
26 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:09h
Zona de pícnic Font Terrers, a Gósol
Zona de pícnic Font Terrers, a Gósol | Diputació de Barcelona
Gaudir de la muntanya i la natura també es pot fer en forma d'àpat a l'aire lliure. Així ho proposa l'àrea de turisme de la Diputació de Barcelona, que promociona cinc zones de pícnic del Berguedà pel seu encant natural i paisatgístic. 

Entre aquestes, destaquen l'àrea recreativa de la Plana Rodona, a Berga organitzada amb 8 taules i 6 barbacoes. Una zona amb molt espai per a jugar, descansar i passejar. També té una font i una petita construcció oberta per aixoplugar-se en cas de mal temps.

Al Parc Natural del Cadí Moixeró, a tocar del Pedraforca, hi ha l'àrea recreativa de Font Terrers, al terme municipal de Gósol. Dins del mateix parc natural, i als afores de Bagà destaquen l'àrea de Riugréixer, una zona de pícnic al costat del riu Gréixer molt fresca que consta de 8 taules de fusta i 4 barbacoes. 

Ja als peus de la serra del Catllaràs, entre la Pobla de Lillet i Sant Jaume de Frontanyà, hi ha l'àrea de la Pineda que, com el nom indica, es troba en una pineda. L'espai disposa de 6 taules de fusta, un bloc de 5 barbacoes i lavabos. I per acabar, l'àrea de pícnic de l'ermita de Sant Marc, a Gironella que destaca per la tranquil·litat i les bones vistes que hi ha a la zona.