El carrer major de Berga es tenyeix de color, de la mà de l'artista Teresa Badia

Les obres es podran veure fins el 12 de setembre

Redacció
22 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:47h
Quadre de la pintora berguedana, Teresa Badia
Quadre de la pintora berguedana, Teresa Badia | AjBerga.
El color és la principal inspiració de la nova exposició del projecte Art Major, la proposta de l’artista berguedana Teresa Badia, que s’exposa als diferents aparadors del carrer major de Berga, sota el títol “Moments de Color”. Aquesta es podrà veure fins el 12 de setembre i consta de 10 obres.

Un cop més, els aparadors del carrer major presenten un aspecte renovat a través d’una nova proposta pictòrica. La mostra, que és la primera exposició en solitari de l'artista Teresa Badia, consta d’una sèrie de llenços que barregen textures i tècniques pictòriques diferents.

Segons ha explicat la mateixa autora, el projecte vol plasmar les sensacions visuals que li transmeten les fotografies que li criden l'atenció. Així, es poden observar quadres abstractes, bodegons i paisatges. Tots ells estan fets amb una gran varietat de colors càlids i freds utilitzant pintura acrílica o oli i combinant diversos materials com el guix, entre d’altres.

Amb el projecte "Art Major" es busca fomentar la dinamització i la continuïtat d'un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. Per això, el consistori també insisteix en fer una crida als particulars que disposin de locals buits per tal que els cedeixin, mentre no tinguin una altra utilitat, perquè puguin exposar obres artístiques. Per altra banda, l'exposició també resta oberta a totes les persones que vulguin mostrar les seves obres o treballs, ja sigui fotografia, pintura, escultura o dibuix, entre d'altres.
Arxivat a