Gerard Españó, dels Mountain Runners del Berguedà, tercer a la VerticAlp Sky Race

La cursa fins la mítica Tosa d'Alp es va córrer aquest diumenge

21 d'agost del 2017
Actualitzat el 25 d'agost a les 12:19h
Gerard Españó en un moment del recorregut
Gerard Españó en un moment del recorregut | @ultracerdanya / Corriols de Llum
La VerticAlp Sky Race, una cursa vertical de 7,5 quilòmetres des de la població d'Alp fins a la mítica Tosa d'Alp, a 2.536 metres d'altura, es va disputar aquest passat diumenge 20 d'agost. La prova tenia uns 1.400 metres de desnivell positiu i els corredors i corredores podien gaudir de vistes espectaculars de la serra del Cadí i del Pedraforca.

Pere Rullan va ser el vencedor en la categoria masculina, amb un temps d'una hora i 48 segons. El va seguir Marc Sabater amb una marca d'1 hora, 1 minut i 47 segons, i va completar el podi Gerard Españó, de l'Associació Esportiva Moutanin Runners del Berguedà amb un temps de 1:02:44.

Pel que fa a la categoria femenina, Gisela Carrión va ser la corredora més ràpida en aquesta vertical, parant el seu cronòmetre en una hora, 15 minuts i 52 segons. Sílvia Zúñiga va ser la segona classificada, en 1:19:30, i Ona Castellsagué va completar el podi, entrant a meta un minut més tard que la seva predecessora.