Els Castellers de Berga rebutgen, des de Bilbao, els atemptats de Barcelona i Cambrils

La colla castellera aixeca un pilar de 4 en senyal de dol a les víctimes i familiars

Redacció
20 d'agost del 2017
Actualitzat el 21 d'agost a les 9:14h
Pilar de 4 en senyal de dol dels Castellers de Berga a Bilbao
Pilar de 4 en senyal de dol dels Castellers de Berga a Bilbao | Castellers de Berga


 

Els Castellers de Berga han viscut, aquest diumenge 20 d'agost, una jornada festiva i emotiva a Bilbao, en el marc dels actes de la Semana Grande de la ciutat. La colla ha aprofitat la seva actuació per mostrat i traslladar el seu rebuig als atemptats dels darreres dies a Barcelona i a Cambrils. Ho ha fet amb la construcció d'un pilar de 4, on la colla ha mostrat una estelada amb un crespó negre. 

Els de la camisa blau marí han descarregat, a més, tres castells de 6: un 3 de 6, un 3 de 6 amb agulla, un 4 de 6 i un altre pilar de 4 per acabar. Paral·lelament a l'actuació d'aquest migdia, els de Berga han gaudit acompanyats d'una de les penyes de la festa, l'Askapeña Konparsa, dels actes i tradicions que se celebren aquests dies a Bilbao durant la Semana Grande. Els castellers, han explicat a la seva pàgina web que el dissabte van poder participar al Passacarrers del Casco Viejo fins al Teatro Arraiga i durant el diumenge d'una jornada dedicada al poble català, organitzada pels amfitrions. 

Ara, a la colla li toca encarar les properes actuacions. La primera després del viatge és a Ripollet, el dissabte 26 d'agost, amb els Castellers de Sabadell i el 2 de setembre a Artés. 
  





 
Arxivat a