Berga cancel·la els actes previstos pel cap de setmana

Se suspenen el concert del FeMAP i la visita guiada a Sant Pere de Madrona

Redacció
18 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:07h
Minuts de silenci davant l'Ajuntament de Berga
Minuts de silenci davant l'Ajuntament de Berga | Cristina Prat
L’Ajuntament de Berga ha acordat suspendre tots els actes previstos pel cap de setmana, organitzats directament des del consistori, amb motiu de l'atropellament massiu comès a Barcelona i l'intent d'atemptat de la passada matinada a Cambrils. 

Els membres de l’equip de govern i els regidors a l’oposició han decidit cancel·lar el concert del Festival de Música Antiga dels Pirineus previst per aquest dissabte, 19 de juliol, a l’església de Sant Joan. Els organitzadors del certamen musical respecten la voluntat del consistori berguedà de suspendre l’actuació dels alumnes de l’Acadèmia del FeMAP que havien d’interpretar el ‘Cançoner del Duc de Calàbria’. Tot i això, segons ha informat l'ajuntament, el festival mantindrà la resta d’actuacions programades guardant un minut de silenci abans de l’inici de cada concert. 

D’altra banda, l’Oficina de Turisme de Berga també ha suspès la visita guiada d’aquest diumenge, 20 d’agost, a Sant Pere de Madrona. En els pròxims dies, es concretarà una nova data per a portar a terme l’activitat.

Finalment, pel que fa als actes de celebració de la Festa Major de La Valldan que comencen aquesta tarda amb la trobada i el nomenament de les pubilles i els hereus, els membres de la junta de l’associació de veïns es reuniran per a decidir si mantenen el programa d’actes previst.   
Arxivat a