Polítics i institucions del Berguedà mostren el seu suport a les víctimes de l'atemptat de Barcelona

Redacció
17 d'agost del 2017
Actualitzat el 18 d'agost a les 9:12h
Atemptat terrorista a Barcelona
Atemptat terrorista a Barcelona | ACN
Les víctimes i ferits de l'atemptat terrorista que ha tingut lloc a la Rambla de Barcelona aquest dijous, quan una furgoneta ha atropellat desenes de persones, han rebut el suport i l'escalf de polítics i institucions berguedanes.

Pocs minuts després de coneixe's la notícia, diversos polítics berguedans, han expressat el seu condol a través de les xarxes socials, entre ells, destaca l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, l'alcalde de Guardiola de Berguedà, Josep Lara, el president del comitè local del PdCAT de Berga, Ramon Bajona, la regidora del mateix partit, Maria Antònia Ortega, o el regidor de la CUP, Francesc Ribera. 

A més, des de l'Ajuntament de Gironella s'ha emès un comunicat informant que el consistori ha decidit suspendre els actes de la Festa Major previstos per aquest dijous. Aquests, segons fonts de l'Ajuntament, s'han aplaçat pel proper dimarts 22 d'agost a la mateixa hora i lloc previstos. L'Ajuntament de Berga, el de Puig-reig i el Consell Comarcal del Berguedà també s'han sumat a les mostres de suport. 

D'altra banda, l'ANC de Berga ha informat a través d'un comunicat que l'entitat ha suspès la caminada prevista per aquest divendres a les 7:30 del vespre, i ha condemnat tota forma de violència, mostrant així total solidaritat amb les víctimes i les seves famílies.