FESTA MAJOR JOVE A BORREDÀ: Tres dies de concerts amb Destemps, Al Rescat, Albercocks i Buhos

Redacció
17 d'agost del 2017
Buhos
Buhos
Borredà de Festa torna a apostar per la gent jove a la Festa Major d'enguany amb tres dies de concerts. La festa arrenca divendres després del cercatasques amb Destemps, grup de casa nostra, que omplirà la plaça de rock'n'roll i que a Borredà compta amb molts seguidors incondicionals que el reclamen per a donar el tret de sortida de la festa.

El dissabte 19 i després de la trepidant marxa ska del grup Al rescat,  aterra al poble una de les apostes més originals i divertides dels darrers anys: Albercocks. Les versions de Disney més "gamberres" i transgressores que mai s'han sentit. El grup de Terrassa visita Borredà i a ritme d'Hakuna Matata la plaça vibrarà fins a la matinada.

El concert més destacable és el de Buhos dimarts a la Plaça. El grup de Calafell, un dels grans noms a la música del 2017 que va ser nominat als Premis Arc a la millor gira de Festes Majors 2016, fa parada al Berguedà en la seva gira El Temporal. Per descomptat i com cada dia de concert, els Dj's agafaran el relleu i la gresca seguirà fins que piqui el sol. Un tancament de festa de luxe, liderat per un dels grups de primer ordre dels països catalans.
Arxivat a