La TriBer Half Berguedà no es disputarà, finalment, per falta de finançament

La triatló s'havia de celebrar el proper 10 de setembre | Els organitzadors assumiran personalment els costos de la prova

31 de juliol del 2017
Actualitzat a les 19:35h
Sailfish
Sailfish | Aida Morales.
La TriBer Half Triatló que s'havia de celebrar el proper 10 de setembre, després de la pèrdua de la Sailfish Half Triatló el passat mes de novembre, tampoc es realitzarà, finalment, per problemes de finançament. Segons han anunciat els seus organitzadors a través d'un comunicat, els diners que havien de fer possible aquesta prova esportiva "no han arribat a temps" i, per tant, després d'esgotar "totes les vies i tots els minuts" per tal de fer-la possible, s'ha desconvocat. 

En aquest punt, han destacat, des de l'organització volen deixar constància de "l'alt grau d'implicació i suport rebut" per part de l'administració local, tant de l'Ajuntament de Berga, com del Consell Comarcal del Berguedà i de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà), que han donat suport a la iniciativa "des del primer moment". Una implicació, han lamentat, que s'ha "trobat a faltar" per part dels triatletes del territori. 

En aquest punt, doncs, els organitzadors de TriBer, Josep Gonfaus, Jordi Vilajoana i Moi Gonzàlez, afirmen que assumiran "personalment" les despeses que s'hagin generat fins la data i lamenten haver de donar aquesta notícia. "No ens és gens fàcil renunciar a un projecte que ens ha engrescat tant des del primer moment", han declarat. Per això, han continuat, volen donar les gràcies a tots els que els han fet "confiança" i s'han vinculat al projecte. 

La TriBer Half Triatló havia de constar de tres segments i dues transicions. El primer era de 1,9 quilòmetres de natació al Pantà de la Baells. A continuació, 90 quilòmetres de ciclisme per la comarca i, finalment, 21,1 quilòmetres a peu per la ciutat de Berga.
Arxivat a