L'Ajuntament de Gironella ofereix dos llocs de feina dins del programa Inclou

Les sol·licituds es poden presentar entre l'1 i el 15 de setembre

Redacció
31 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:01h

Ajuntament de Gironella Foto: AjGironella.


L'Ajuntament de Gironella ha obert una convocatòria per seleccionar dues persones per incorporar-se a la plantilla municipal durant un període de sis mesos en les funcions de manteniment de la via pública i d’espais municipals. Així ho ha informat el consistori a través d'una nota de premsa, on especifica que es tracta d'un promig de 37,5 hores setmanals, de dilluns a divendres, i de les quals un 10% seran destinades a formació. 

En aquest cas, el sou brut mensual que marca el conveni és de 2.795,80 euros/any bruts, i les sol·licituds es poden presentar entre l'1 i el 15 de setembre. El dia 18, per altra banda, les persones admeses i excloses es validaran, i el dia 21 es faran les entrevistes per elaborar la llista de persones seleccionades. La incorporació al lloc de feina serà el 2 d'octubre. 

Amb aquesta nova convocatòria, l'Ajuntament de Gironella arriba als 44 beneficiaris del programa, una xifra que l'alcalde, David Font, considera molt satisfactòria. Per això, Font ha reivindicat la necessitat de mantenir aquestes promocions laborals que, actualment, es mantenen gràcies al pressupost de l'Ajuntament, i de combinar-les amb altres que ofereixen institucions com la Generalitat i la Diputació de Barcelona.
Arxivat a