Gironella prepara les Gangues a la Fresca amb premis, teatre i concerts

La festa començarà aquest dissabte a les 20.00 hores i s'allargarà fins les 2.00 de la matinada

Redacció
27 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:22h
Les Gangues a la Fresca de Gironella tornen a engegar motors, i ho faran des de la festivitat i les ganes d'aprofitar el bon temps. Serà aquest proper dissabte, amb tot un conjunt de sortejos, premis, teatre i concerts, que ompliran l'eix comercial del municipi, per tal de donar continuïtat a les vendes durant el vespre i dinamitzar el teixit. 

En aquestes, l'Associació de Comerciants de Gironella aprofitarà per premiar la fidelitat dels seus clients i donarà a conèixer els establiments dins d'un àmbit més extens. Per això, sortejarà un lot de productes i vals de descompte o compra per poder abonar als establiments col·laboradors, i un val de 200 euros que el guanyador haurà de gastar en un temps màxim d'una hora i, com a mínim, en tres comerços col·laboradors, entre d'altres. 

Per tal que tothom pugui gaudir i participar en els sortejos, durant el dissabte els interessats s'hauran d'adreçar a qualsevol botiga i demanar el passaport. Durant el dia, hauran d'omplir el document amb tres compres superiors a 5 euros en tres comerços diferents i, després, dipositar-lo en una urna instal·lada al Garatge PaQ. La festa començarà a les 20.00 i durarà fins les 2.00 de la matinada. Durant aquesta, hi haurà actuacions musicals, tastos de productes locals, jocs pera la mainada i gangues al carrer. 
Arxivat a