Montserrat Moda Dona de Berga, finalista del Concurs d’Aparadors del FeMAP

La botiga passa a la fase final del concurs, amb 9 comerços més dels Pirineus

Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:27h
Aparador Montserrat Moda Dona de Berga
Aparador Montserrat Moda Dona de Berga | FeMAP
La botiga Montserrat Moda Dona és una de les 10 finalistes del Concurs d’Aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), que encara ja la seva fase final, després de la primera elecció del jurat. Un festival, han informat, que segueix contribuint al desenvolupament econòmic del territori, des del punt de vista cultural, però també artístic. 

En aquesta última fase, un altre jurat visitarà les 10 botigues finalistes, tenint en compte diferents aspectes com l’originalitat, la relació amb la música antiga o la qüestió visual. Els tres establiments que tinguin més puntuació en el seu conjunt seran els guanyadors, amb premis de 600, 400 i 200 euros, respectivament. 

Els aparadors que han passat a la final són els de les botigues Tessart, d'Andorra; Sol i Lluna, i Fina, de la Seu d'Urgell; Màgia de Tinta, de Puigcerdà; Maideu, de Ripoll; MD Restauració, de Llívia; Montserrat Moda Dona, de Berga; Enjuanes i Singratalla, de Tremp, i Calçats Villaverde, de la Torre de Capdella.

El concurs es duu a terme en col•laboració amb les associacions professionals de comerciants i d’hostaleria existents als Pirineus, i pretén visibilitzar des del món del comerç que els Pirineus ofereixen als seus residents i als seus visitants no només el Festival de Música Antiga més gran d’Europa sinó un projecte únic pel seu volum: 34 municipis i 49 concerts en l’edició de 2017. 

Gràcies als diferents serveis utilitzats directament pel mateix festival o pel públic assistent, el FeMAP ha contribuït positivament a l’economia dels comerços, restaurants, hotels i altres serveis dels diferents municipis on està establert .

Es podran veure totes les fotografies del concurs d'aparadors a la pàgina del Facebook del festival @FestivalFemap on s'ha obert la fase complementària de xarxes socials i votació popular, i es podrà votar fins el 15 d'agost. La fotografia que rebi més "m'agrada" entre els aparadors presentats serà la guanyadora d'aquesta modalitat i aconseguirà una cistella de productes del Pirineu. Entre totes les persones que comentin les fotografies dels aparadors que estiguin a Facebook se sortejarà un disc FeMAP 2017.